Ik ben opgeleid tot kinderarts in Groningen en op Curaçao, en werk sinds 1997 als kinderarts op de Amalia kinderafdeling van de Isala Klinieken in Zwolle. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van astma en allergie bij kinderen van 0 tot 18 jaar, en zie regelmatig kinderen voor een second opinion op het gebied van astma, voedselallergie, eczeem, allergische rhinitis (hooikoorts) of anafylaxie.

vk-okt-2016-3.jpg

Astma. Het doel van onze behandeling is om kinderen met astma een normaal leven te laten leiden: zo weinig mogelijk last van hun astma, met zo weinig mogelijk medicijnen. Dat doen we door teamwork - kinderarts, kinderlongverpleegkundige, wijkverpleegkundige, en als het nodig is kinderfysiotherapeut, kinderpsycholoog en diëtist. We geven kinderen met astma en hun ouders uitgebreide voorlichting en begeleiding

Allergie. U kunt bij ons terecht voor alle vragen over allergie bij uw kind. We kunnen bijvoorbeeld goed uitzoeken of uw kind allergisch is voor voedsel. Ook kunnen we helpen bij de behandeling van kinderen met bijvoorbeeld eczeem, hooikoorts, netelroos of anafylaxie.

Folders. Op het patiëntengedeelte van de website van de Isala Klinieken vindt u een scala aan patiëntenfolders.

Afspraak maken? Als u voor uw kind een afspraak wil maken voor een consult bij een van de kinderartsen van de Amalia kinderafdeling, dan is daarvoor een verwijzing van uw huisarts of van uw behandelend specialist in een ander ziekenhuis nodig. Deze verwijzing kan worden gefaxt naar 038-4247660 (secretariaat Amalia kinderafdeling) of gemaild naar kindergeneeskunde@isala.nl

Wilt u voor uw kind een afspraak maken voor een consult op de Amalia kinderafdeling?

Als u voor uw kind een afspraak zou wilt maken op een van onze spreekuren, dan is daarvoor een verwijzing van uw huisarts of van uw behandelend specialist in een ander ziekenhuis nodig. Deze verwijzing kan worden gefaxt naar 038-4247660 (secretariaat Amalia kinderafdeling). Het secretariaat neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Voor deze manier van afspraken maken is gekozen om er voor te zorgen dat bij een eerste afspraak zoveel mogelijk gegevens over uw kind al beschikbaar zijn, en eventueel al onderzoek gepland kan worden.